loading

ULEIUL DE MOTOR OPEL ACUM LA UN PREȚ SPECIAL!Uleiul Opel 5W30 este creat să protejeze motorul menținându-l curat. Având conținut optim de compuși sulfuroși, rețeta conține o combinație de aditivi perfect adaptată pentru a fi utilizat chiar și în cele mai avansate motoare cu catalizator sau DPF, păstrându-și calitățile excelente în orice condiții de temperatură. Este adaptabil motoarelor dotate cu sisteme de monitorizare a vieții utile a uleiului, îmbunătățește economia de combustibil, reduce emisiile motorului și suportă interval extins între schimburi.

 

Recomandarea Opel este utilizarea uleiului original tocmai pentru a îți ajuta motorul să aibă performanțele pe care ți le dorești.

 

Nu ezita să ne contactezi și cere o ofertă de preț pentru înlocuirea uleiului și a filtrului de ulei. Sau poți pur și simplu să îți cumperi uleiul de la noi! Campania este valabilă până la 31 decembrie 2016.


Cere o ofertă de preț personalizată pentru schimbul de ulei dedicat mașinii tale!
Pentru a avea o idee îți dăm un exemplu de calcul: pentru modelul Opel Corsa D motor 1.4 benzină înlocuirea uleiului și a filtrului de ulei are un preț recomandat de 122 lei fără TVA. Prețul conține: 3.5 litri ulei Opel, filtru de ulei original, manopera la valoare medie de 100 lei / oră fără TVA. Însă, pentru a avea un preț dedicat modelului tău, te rugăm să contactezi service-ul autorizat care îți va face un calcul pe baza seriei de șasiu a mașinii.