loading

Ai fost considerat întotdeauna îndrăzneț, agil și spontan, de ce te-ai schimba acum? Sărbătorește libertatea plimbându-te pe străzi așa cum obișnuiai. Fără o destinație precisă sau o oră de ajuns acasă și, cel mai important, cu sete de aventură.

 

Ai cel puțin 6 motive care îți garantează o senzație incitantă din primul moment în care te urci la bord și pornești motorul:


  1. Privește-ți teritoriul de sus: poziția de ședere ridicată și relaxantă îți asigură o privire de ansamblu confortabilă. Scaunele față AGR1 ergonomice, cu încălzire și ventilație îți asigură confortul în călătoriile lungi.
  2. Volum de încărcare impresionant: spațiul din portbagaj de 514 litri este extins cu ușurință la 1.652 litri prin plierea scaunelor din spate. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru un hobby nou.
  3. Materialele premium, design-ul tipic de SUV cu posibilități multiple de personalizare la exterior și la interior, fac din modelul Grandland X o mașină care te reprezintă perfect.
  4. Sunet Denon® incitant2. Piesele tale preferate merită doar cel mai bun sistem audio.
  5. Funcțiile premium de încălzire și plafonul panoramic3 vor ajuta la transformarea iernii în cel mai plăcut anotimp.
  6. Gata de aventură cu IntelliGrip4. Tu deții controlul și funcția IntelliGrip se asigură că îl vei păstra, indiferent daca conduci prin zăpadă, noroi, nisip sau pe suprafețe ude.

 

Noul Opel Grandland X poate fi comandat începând de la 17.578 € (preţ recomandat cu TVA inclus5).

Accelerează din noul Grandland X!

Programează un drive test acum!

1 Standard pentru Ultimate. Opțional pentru Enjoy și Innovation. Indisponibil pentru Selection. 2 Opțional cu sistemul de infotainment Navi 5.0. Standard pentru Ultimate. 3 Opțional pentru Enjoy, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection. 4 Funcția IntelliGrip face parte din pachetul Tracțiune pentru toate anotimpurile și nu poate fi achiziționată individual. 5 Ofertă valabilă până la 31.03.2018.
Sus pagina