loading

Exploreaza gama SUV-urilor Opel in perioada 1-8 martie!

Mokka X, Crossland X si Grandland X te asteapta cu preturi de primavara si cu motoarele pornite. Demareaza catre aventura!

Crossland X

Crossoverul potrivit pentru tine: un stil modern de SUV, motoare economice si ce mai mare spatiu de incarcare din clasa sa.

                               Pret incepand de la 12.485 euro cu TVA* inclus.

Mokka X

SUV-ul perfect pentru oras, teren accidentat sau dificil, Mokka X are un design compact si tractiune integral, fiind modelul multifunctional prin definitie.

                               Pret incepand de la 15.105 euro cu TVA* inclus.

Grandland X

Cu un design atletic, tehnologie de ultima generatie si controlul tractiunii IntelliGrip pentru aderenta maxima indifferent de conditii si suprafete, cel mai nou SUV Opel te va purta intotdeauna intr-o calatorie dinamica si confortabila.

                               Pret incepand de la 16.392 euro cu TVA* inclus.

 

Te asteptam in showroom-urile Opel intre 1-8 martie sa alegi SUV-ul care ti se potriveste.*Preturi recomandate. Oferta supusa unor termene si conditii valabila in perioada 1-8 martie 2019. Cere la dealer si oferta Rabla 2019!

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================